Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a canlı yayın daveti: ''Ben tek siz hepiniz''

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a canlı yayın daveti: ''Ben tek siz hepiniz''
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı A Haber'de canlı yayına davet etti.

Mehmet Emin Öztürk / KAMU SON HABER 

Millet İttifakı''nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KARAR TV''nin canlı yayın konuğu oldu. Kılıçdaroğlu, ''Gündem Özel'' programında Taha Akyol, Ahmet Taşgetiren, Akif Beki ve Elif Çakır''ın sorularını yanıtladı.

Erdoğan''a A Haber''de canlı yayına çıkma teklifi yapan Kılıçdaroğlu, “Eğer Erdoğan Kurmayları ile gelecekse gelsin. A Haber''e tek başıma çıkarım” dedi. 

Kılıçdaroğlu''nun açıklamaları şöyle:

"HİÇ KİMSENİN GÜCÜ DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI''NI KAPATMAYA YETMEZ"

"Diyanet İşleri Başkanlığı''nı CHP kurdu. Neden kapatsın? İlk imam hatip okullarını açan Cumhuriyet Halk Partisi. Niye kapatsın? Diyanet İşleri Başkanlığı bu ülkenin temel kurumlarından birisidir. Atatürk, Diyanet İşleri Başkanlığı''yla Genelkurmay Başkanlığı''nı kurmak için aynı gün iki ayrı kanunu çıkarmıştır. Hiç kimsenin gücü diyanet işleri başkanlığını kapatmaya yetmez."

"BU SEÇİM TÜRKİYE''NİN KADER SEÇİMİ"

"Centilmence bir yarış olmuyor. Ben bugüne kadar seçim meydanlarında hiçbir zaman Sayın Erdoğan''ın adını telaffuz dahi etmedim. Ama karşı taraftan benim aklımın almayacağı o kadar çok suçlamalar var ki. Şaşırdım kaldım. Bu suçlamalara zaman ayırmak o noktaya bizi çekmek istiyor. Ekonomiden kopalım, Türkiye''nin geleceğinden kopalım, demokrasiden kopalım. Bunlardan kopalım istiyor Erdoğan. Evlerde mutfaklarda yangın var. İnsanlar geçinemiyorlar, işsizlik ciddi bir noktaya geldi. Asgari ücret açlık sınırının altında kalmış. Bu haldeyken kısır tartışmanın içine girmeyi doğru bulmuyorum."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.