Kılıçdaroğlu ve Babacan kamera karşısında: Şampiyonlar Ligi hazır!

Kılıçdaroğlu ve Babacan kamera karşısında: Şampiyonlar Ligi hazır!
Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kılıçdaroğlu'nun evinin mutfağında Türkiye ekonomisine dair bir video çekti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Kılıçdaroğlu''nun evinin mutfağında Türkiye ekonomisine dair bir video çekti. Kılıçdaroğlu, videoyu Twitter''dan "Şampiyonlar Ligi hazır" notuyla paylaştı.

Video da Kılıçdaroğlu şunları dile getirdi:

"15 Mayıs itibariyle birlikte çok önemli çalışmalara imza atacağımız Ali Bey ile çayımızı içiyoruz. Bari fırsat bu fırsat size de seslenelim dedik. Sayın Ali Babacan yıllarca ekonomi yönetiminin başında yer almış, ekonomide akılcı bir politika benimsemiş, işinin ehli bir siyasetçi. Dünyanın güvendiği bir insan. Millet İttifakı olarak ekonomiyi dünya ölçeğinde güvenilir hale getireceğiz. Mesleki liyakat kurumlara geri dönecek. Finans çevrelerine gerçekçi bir biçimde güven vereceğiz. Bütçe disiplinini sağlarken vergide adaleti de sağlayacağız. Planlı ve temiz yatırımlarla her alanda üretim hamleleriyle yenilikçi teknolojilerle ülkemizi dünyayla rekabet eden bir ülke haline getireceğiz."

Babacan ise şunları söyledi:

"İnşallah hep birlikte daha güzel yarınlara, çok çalışarak taşıyacağız. Ekonomi deyince en önemli kavram, güven olmadığında ekonomide başarı mümkün değil."

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.