Kılıçdaroğlu: Hiçbir sandığı boş bırakmayacağız

Kılıçdaroğlu: Hiçbir sandığı boş bırakmayacağız
Samsun’da halka seslenen Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiçbir sandığı boş bırakmayacağız" dedi. 

Millet İttifakı''nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun’da millet buluşmasında vatandaşa seslendi. İlk kez sandıklar konusunda bu kadar tedbir aldık diyen Kılıçdareoğlu, "Hiçbir sandığı boş bırakmayacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi. 

Kılıçdaroğlu''nun konuşmasından satır başları:

Hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye inşa edeceğiz göreceksiniz. Emekli kardeşlerime de seslenmek isterim. Emekli dediğimiz zamanında çalışan üreten ve zamanında emekli olan kişi demektir. Emekli olunca onun insan gibi yaşaması lazım en azından arkadaşına bir çay ısmarlayabilecek durumda olması lazım.

Sandığa gideceksiniz değil mi? Oy kullanacaksınız değil mi? Siz elektrik düğmesine bastığınızda 5 ayrı vergi ödüyorsunuz. Yeter mutfaktaki yangın, bu milleti soğana mahkum ettiler. 1 yıl içinde göreceksiniz... Yurt sorununu çözeceğim. En az 2 yıl içinde tüm Suriyeli kardeşlerimizi ülkelerine yollayacağız.

Parayı nereden bulacaksın diye soruyorlar ya bana... E sen beşli çetelerden buluyorsun? Esnaf kardeşim... Senin durumunu da biliyorum. Esnaf için, üretici için çalışacağım. Anadolu''nun içini dolduracağız. Anadolu büyüyecek. Kaynakları doğru kullanacağız. Her kuruşun hesabını vermek benim namus borcumdur. Türkiye''de herkes paranın nerelere harcandığını görecek. Çarşamba''ya sözüm var. Geleceğim. Çarşamba Şeker Fabrikası''nı açarken bütün Çarşambalılar orada olacak.

Bay Kemal''e milliyetçilik öğretecek kişi daha anasından doğmadı. Benim size sözüm var; Allah nasip ederse, cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturduğumda hiçbirinizin yüzünü yere eğdirmeyeceğim. Cumhurbaşkanı olmamı istemeyen 2 kesim var. Birincisi 5''li çeteler. İkincisi uyuşturucu baronları. Sözüm var, onlarını kökünü kazıyacağım.

İlk kez sandıklar konusunda bu kadar tedbir aldık. Hiçbir sandığı boş bırakmayacağız. Her şey çok güzel olacak.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.