KidZania kapılarını öğretmenlere ücretsiz açıyor

KidZania kapılarını öğretmenlere ücretsiz açıyor
KidZania İstanbul, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

KidZania İstanbul, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kampanya düzenlediğini duyurdu. 'Şimdi eğlenme sırası öğretmenlerde' diyerek yola çıkan etkinlik kapsamında 20 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında öğretmenleri ücretsiz misafir edecek. 'Züper Cuma' adında özel bir kampanya hazırlayan KidZania, 24 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek online satışlarda yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

KidZania İstanbul'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"KidZania İstanbul, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanya ile öğretmenleri eğlenceli bir mola için KidZania’ya davet ediyor. 20 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında öğretmenler KidZania’ya ücretsiz giriş yaparken, öğretmen çocuklarına da yüzde 25 indirim sunulacak. Kampanya, KidZania kapı girişinden yapılacak satın almalarda geçerli olacak.

"Züper Cuma etkinlikleri çerçevesinde 24 Kasım'da gerçekleştirilecek online satışlarda yüzde 50 indirim fırsatları sunacak. Bu indirimden yararlanarak yapılan rezervasyonlar 31 Aralık'a kadar geçerli olacak. Bu kampanyalar ile öğretmenlere eğlenceli bir gün armağan ederken, Züper Cuma indirimleriyle de ziyaretçilere hem ekonomik hem de keyif dolu bir fırsat sunacak."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.