Kettle Mustafa'dan sonra bir ilk... Masterchef All Star'da şefler krize girdi

Kettle Mustafa'dan sonra bir ilk... Masterchef All Star'da şefler krize girdi
Masterchef'in 2019 yılında yayınlanan versiyonunda kettle ile ahtapot pişiren Masterchef Mustafa'nın ardından bir yarışmacı daha bulduğu pişirme tekniği ile Masterchef unutulmazları arasına girdi. Barbaros'un mangalı geceye damga vurdu.

Kamu Son Haber-ÖZEL

Masterchef All Star'da Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef fark ettkileri durum karşısında gülme krizine girdi.

SOMER ŞEF ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Masterchef Barbaros'un mangalı fırının içine koyarak pişirme işlemine devam etmeye çalıştığını fark eden Somer Sivrioğlu şaşkınlığını gizleyemedi. Somer Şef tarih bilgilerini de kullanarak "İnsanlık tarihinin en büyük buluşu ateş. Biz ateş bulunduğundan beri açık alanda yemek pişiriyoruz. İlk fırının bulunması yaklaşık 14 bin yıl önce. Tüm bunlardan 14 bin yıl sonra sonra bir Türk genci Barbaros bu iki önemli buluşu birleştirdi. Fırının içine mangal koydu.' diye konuştu.

barbaros.webp

MEHMET ŞEF: BEN ŞOKA GİRDİM

Kahkahalara boğulan Mehmet Şef ise "Hayatımda böyle bir şey görmedim, birinin yapacağı da aklıma gelmedi. Fırının içinde mangalı görünce kilitlendim.' dedi.

MasterChef All Star'ın son bölümünde ise eleme potasına giren isimler Sefa ve Barbaros oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

İlk eleme adayları kırmızı takımdan Kerem ve Dilara'nın ardındane leme potasına giren diğer isimler Barbaros ve Sefa oldu.

KETTLE MUSTAFA AHTAPOTLA UNUTULMAZ ARASINDA

MasterChef 2019 yarışmacılarından Mustafa Aydın akıllarda ayrıca küserek stüdyoyu terk etmesiyle de akıllarda kalmıştı. Kurduğu diyaloglarla renkli yarışmacılardan olan Masterchef Mustafa kettle'da ahaopot pişirerek yemek tarihinde çığır açmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.