Kenan İmirzalıoğlu’ndan Sinem Kobal itirafı

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Sinem Kobal itirafı
Eşi Sinem Kobal ve evliliği ile ilgili itirafta bulunan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, “Sinem'i öncesinde de tanırdım. Benim aşkım ilk görüşte değildi, dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada, ruhtan bir çarpmaydı” dedi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında Cunda Adası'nda hayatını birleştirdiği eşi Sinem Kobal ile ilgili itirafta bulundu. İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu "Empati" programında eşi Sinem Kobal için öncesinde de tanırdım benim aşkım ilk görüşte değildi diyerek, dördüncü buluşmada aşık olduğunu söyledi.

“BENİM AŞKIM İLK GÖRÜŞTE DEĞİLDİ”

Programda, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorduğu "Aşka inanır mısın" sorusuna yanıt veren İmirzalıoğlu, "Aşka inananlardandım... Fakat 'Artık herhalde aşk, kavak yellerinin esmeye başladığı zamanlarda olan bir şey' diye düşünmeye başlamıştım ki bir aşk evliliği yaptım. 40'ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim. Hayatta ufkunu çok dar tutmamak lazımmış. Hayatın ne vereceği belli olmuyor. Sinem'i öncesinde de tanırdım. Benim aşkım ilk görüşte değildi, dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada, ruhtan bir çarpmaydı. 'Bir dakika ne oluyor bana, burada başka bir şey var' oldum. Aşk çoğaltan, şaşırtan, üreten, çok daha duygusallaştıran, çok daha güçlü kılan bir şey. İnandığın bir aşkın varsa karşında hiçbir şey duramaz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.