Kenan Doğulu’nun romantik paylaşımı yürekleri titretti ‘Dünya çok şanslı’

Kenan Doğulu’nun romantik paylaşımı yürekleri titretti ‘Dünya çok şanslı’
Ünlü oyuncu Beren Saat, 26 Şubat’ta yeni yaşına girdi. Eşi Kenan Doğulu tarafından yapılan özel paylaşım dikkatleri üzerine topladı.

Oyuncu Beren Saat, dün yeni yaşını kutladı. Ünlü oyuncu 40 yaşına bastığı günde en özel kutlamayı eşi şarkıcı Kenan Doğulu’dan aldı.

hangi-karede-hangi-sarkidayiz-tbt-sahnedeyken.jpg

Doğulu, Beren Saat ile olan fotoğraflarını paylaşarak çok özel bir notla eşine olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

berennnvv.jpg

DÜŞMAN ÇATLATTI

Doğulu ve Saat çiftinin mutlu birliktelikleri sürüyor. Çift, çok da göz önünde yaşamadıkları evlilikleri nedeniyle sürekli boşanma iddialarıyla gündeme geliyordu. Ancak ikilinin birbirlerine olan aşkı özel günlerde takipçilerinin radarına girmeyi başarıyor.

Dün 40 yaşına basan oyuncu Beren Saat’in doğum gününü romantik bir notla kutlayan Kenan Doğulu, adeta düşman çatlattı. Eşine olan aşkını gözler önüne seren Doğulu, sevenlerinin içlerini ısıttı.

berennn.jpg

‘DÜNYA ÇOK ŞANSLI’

Şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat’in doğum gününü birlikte fotoğraflarını paylaşarak kutladı. Doğulu, “İyi ki doğdun sevgilim” diye başlayan notuna eşini etiketleyerek “Dünya, içinde sen olduğun için çok şanslı” sözlerini ekledi. Okuyanlar adeta eridi.

kenan-1-001.jpg

Bazı sosyal medya kullanıcıları “Beren de senin gibi bi eşe sahip olduğu için çok şanslı” yorumunu yaptı.

DİKKAT ÇEKEN ÖPÜCÜK

Doğulu, kaydırmalı fotoğraflar şeklinde paylaştığı gönderiye bir de eşiyle birbirlerini öptükleri fotoğrafı ekledi. Öpücük, Doğulu’nun takipçilerine Beren Saat’in yıllar önce yer aldığı kült dizi Aşk-ı Memnu havası estirdi.

yi-ki-dogdun-sevgilim-berenn-saat-dunya-icinde-sen-oldugun-icin-cok-sansli-1-001.jpg

yi-ki-dogdun-sevgilim-berenn-saat-dunya-icinde-sen-oldugun-icin-cok-sansli-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.