Kemal Sunal'ın meşhur arabası satılıyor: Almak için para yetmiyor

Kemal Sunal'ın meşhur arabası satılıyor: Almak için para yetmiyor
Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın filmlerinde kullandığı otomobili satışa çıkarılıyor.

Türk sinemasının yıldızı Usta oyuncu Kemal Sunal’ın 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı ve bir çok filminde de kullandığı 1984 model Mercedes’in şimdiki sahibi Ahmet Yılmaz, otomobili satışa çıkardı.

Giresun'da yaşayan Yılmaz, 2007 yılında bir arkadaşı vasıtasıyla 200 marka satın aldığı Kemal Sunal’ın "Keriz, Sevimli Hırsız, Garip" gibi bir çok filminde de yer alan otomobilini satmaya karar verdiğini söyledi.

fkcrlxqwuayk5g0.jpg

SADECE PARA VERMEK YETMİYOR

Aracın sahibi Yılmaz, Kemal Sunal’ın hatırası olan arabayı sadece parasını verene değil, aynı zamanda hatırasına saygı duyan, arabaya gözü gibi bakacak birisi olması gerektiğini de belirtti.

fkcrlxqwuayk5g0.jpg

KEMAL SUNAL NASIL KEŞFEDİLDİ?

Kemal Sunal'ın sinema ile tanışması Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda olmuştur. Bu tiyatroda oyununu serfileyen Sunal, kendisini izleyen Ertem Eğilmez tarafından beğenilmiş ve Münir Özkul'un tarafından tavsiye edilmiştir.

Kemal Sunal, Eğilmez'in 1973'te çektiği, Münir Özkul, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Tarık Akan, Halit Akçatepe ve Filiz Akın'ın da rol aldığı "Tatlı Dillim" filminin kadrosuna katılarak sinemaya adım attı.

kemal-sunal-arabasi.webp

258839.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.