KDV'den muaf 389 arsa satılacak 'Bakanlıktan yeme de yanında yat satışı'

KDV'den muaf 389 arsa satılacak 'Bakanlıktan yeme de yanında yat satışı'
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da 389 arsayı KDV'den muaf satışa çıkaracak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından Ankara'nın bazı bölgelerinde toplam 389 arsayı KDV'den muaf satışa çıkarıyor. Açık arttırmaya çıkarılacak olan 389 bağ-bahçe, sanayi alanı veya iş yeri gibi çeşitli mülkleri inşa etme fırsatına sahip olacaklar.

Kahramankazan, Çamlıdere, Haymana, Polatlı, Sincan, Yenimahalle, Çubuk, Gölbaşı gibi bölgelerde yer alan arsalar, 28-29 Kasım 2023 tarihlerinde Ankara The Green Park Otel'de gerçekleştirilecek olan açık artırmayla satışa sunulacak.

Açık artırmaya online olarak da katılım sağlanabilecek; internet üzerinden teklif verme imkanı da bulunacak.

Satışlarda kanuni faiz uygulanacak ve ödemenin yüzde 25'i peşinat olarak alınacak; kalan tutar ise 24 ay vadeli olarak ödenebilecek. Farklı metrekarelerdeki arsalar oldukça uygun fiyatlarla sunulurken, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı da bulunuyor.

Açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Şubesi hesabına teminatı ödemeleri gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.