Kayseri'de kaçakçılara operasyon

Kayseri'de kaçakçılara operasyon
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı bir hafta içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde 23 kişinin yakalandığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ve 17-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen çalışmaların sonucunda; 55 şarjlı elektronik el aleti, 78 elektronik sigara likiti, 153 elektronik sigara, 760 paket kaçak sigara, 240 kaçak puro, 4 bin dal doldurulmuş makaron, 800 sökülmüş TAPDK Bandrolü ve 469 bin 600 TL sahte para ele geçirildi.

aw169551-02.jpg

Toplam 8 olay dahilinde 23 şahıs hakkında yasal işlem gerçekleştirildi, bu şahıslar arasından adli makamlara sevk edilen 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili açıklama yaparak il genelinde halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için, haksız kazanç elde eden suçlulara yönelik mücadelelerini sürdüreceklerini duyurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.