Kayseri Tomarza SYDV 1 işçi alacak

Kayseri Tomarza SYDV 1 işçi alacak
Kayseri Tomarza, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde büro görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alacak. Son başvuru tarihi 2 Ocak 2023 olarak açıklandı.

İŞKUR''un internet sayfasında yayınlanan ilana göre, Kayseri Tomarza, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde büro görevlisi olmak üzere 1 işçi alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 2 Ocak 2023 olarak açıklandı.

ÖZEL ŞARTLAR
1- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak
2- Yüksek Öğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından geçerli 2021 ve 2022 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almak
3- Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek
4- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak
5- Ilan tarihinden 6 ay öncesinden itibaren Tomarza ilçesinde ikamet ediyor olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİLER
a Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını; https://vakifilan.aile.gov.tr adresinden 27.12.2022-03.01.2023 tarihleri arasında son gün gün olan 03.01.2023 tarihi mesai bitimi olan 17:30''a kadar yapacaktır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
b- Başvuru sonucunda tüm adaylar istenilen belgelerin asıllarını göstererek bir fotokopisini 04.01.2023 saat 17:30''a kadar Tomarza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta vb. ile yapılan başvurular geçersizdir.
c- Başvuru sırasında kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanlar veya aranan niteliklere uymayan başvurular kabul edilmeyecektir.
d- Tüm adaylara evraklar kontrol edilip teslim alındıktan sonra vakıf personeli tarafından "Evrak Teslim Alındı Belgesi" verilecektir.
e- Mülakata girmeye hak kazanan adaylara sms yoluyla bilgi verilecek olup ayrıca tebliğ yapılmayacaktır. Sms takip işlemi adayların sorumluluğundadır.
f- Vakfımız personel alıp almamakta serbesttir.
g- Gerçeğe aykırı beyanda bulunan veya gerekli şartları taşımadıkları sonradan anlaşılan başvuru sahipleri, göreve başlamış olsa dahi görevlerine son verilecektir. Bu yüzden hiçbir hak talep edilemez.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.