Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şok uygulama gerçekleştirildi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şok uygulama gerçekleştirildi
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından özel harekat polisi destekli şok uygulaması gerçekleştirildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 8 kişiye işlem yapıldı.

Gerçekleştirilen uygulamayla ilgili elde edinilen bilgilere göre Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından 28 ekip, 2 Özel Harekat unsuru ve 99 personelle şok uygulama gerçekleştirildi.

Toplam 121 kişinin ekipler tarafından sorgulandığı uygulamada 528 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. 2 şüpheli şahsa 'Uyuşturucu veya Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak / Uyuşturucu Madde Nakletmek' suçundan, 6 kişiye ise 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan işlem yapıldı.

Gerçekleştirilen uygulama kapsamında bu olay dışında 7 yıl 5 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 kişi, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 8 bin 230 TL adli para cezası suçundan 1 kişi toplamda da 6 aranan şahıs Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için Uyuşturucu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" şeklinde açıklama yapıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.