Kayıp koyunların peşinden gitti, cansız bedenine ulaşıldı

Kayıp koyunların peşinden gitti, cansız bedenine ulaşıldı
Aydın'da kayıp koyunlarını bulmak için evinden çıkan Hilmi Gülsevgi'nin 10 saatlik arama kurtarma çalışması sonucunda cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Nazilli ilçesinin Uzunçam Mahallesi'nde gerçekleşti. Gülsevgi'nin kaybolması üzerine endişe duyan yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. KOAH hastası olması nedeniyle Gülsevgi'nin hayatından endişe ediliyordu. İhbarın ardından bölgeye jandarma ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Jandarma, AFAD, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Nazilli Belediyesi Afet ve Acil Durum Birimi (NAFAD), Nazilli Amatör Telsizciler Derneği (NATDER), Aydın Afet Arama Kurtarma Derneği (AFAR) ekipleri ve köylüler bir araya gelerek arama kurtarma çalışmalarını başlattılar.

Arama çalışmalarında, Aydın Filo Komutanlığı'na bağlı İnsansız Hava Araçları (İHA) da destek verdi. Ekipler, Gülsevgi'nin motosikletine ulaştıktan sonra aramalarını bu bölgede yoğunlaştırdılar. Sabaha kadar süren yoğun çalışmaların sonunda, Gülsevgi'nin cansız bedeni motosikletine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.