Kayıp kadını komandolar sırtında taşıyarak getirdi

Kayıp kadını komandolar sırtında taşıyarak getirdi
Balıkesir'in Havran ilçesinde geçen gün kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadın 32 saatlik yoğun çalışma sonrası sağ olarak bulundu. Jandarma, kadını sırtında taşıdı.

Alınan bilgilere göre Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, gelen önemli bir ihbarla harekete geçti. Havran ilçesi Dereören Mahallesinde yaşayan Alzheimer hastası 65 yaşındaki S.B.'nin yaklaşık iki gün önce kaybolduğu bildirildi.

Jandarma ekipleri ihbar üzerine harekete geçerek kayıp yaşlı kadını bulmak için çalışma başlattı. 3 asayiş timi, 1 jandarma komando timi, 1 AFAD ekibi, 1 iz takip köpeği ve civarda yaşayan vatandaşların da katılımıyla 100 kişiden oluşan arama çalışması sonucunda Alzheimer hastası S.B. bulundu. Tam 32 saatin ardından Dereören Mahallesi Akgedik Mevkiinde sağ olarak bulunan kadın yürümekte zorluk çektiği için jandarma komandolar tarafından sırtta taşınarak sağlık ekiplerinin bulunduğu bölgeye getirildi.

Jandarma ekiplerinin bulduğu kayıp hasta kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi. S.B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi edinildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.