Katy Perry'nin göz hilesinin sırrı çözüldü

Katy Perry'nin göz hilesinin sırrı çözüldü
Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Katy Perry verdiği bir konserinde gözünü kapatamaması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Şarkıcının göz hilesini neden ve nasıl yaptığı ortaya çıktı.

Arif Aydın Kaplan/Kamu Son Haber

Ünlü Şarkıcı Katy Perry, geçen yıl verdiği bir konserinde tek gözünü kapatamaması sosyal medyada viral olmuştu. Katy Perry''nin bu görüntüsü sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi kullanıcı Katy Perry''nin felç olduğunu söyledi. Bazı kullanıcılar ise performansın bir parçası olduğunu iddia etti. 

Katy Perry''nin göz hilesinin sırrı ortaya çıktı. Perry bu yeteneğine "Oyuncak bebek gözü" adını takmış. Perry  ''Life in Looks'' adlı web dizisi için Vogue''a gönderdiği bir videoda gözünün hilesini açıkladı. Katy Perry bir gözünü kapatmasının sebebini makyaj odasındaki ekibin ne yaptığını görmek için olduğunu açıkladı. 

 

38 yaşındaki şarkıcı, gönderdiği videoda "Oyuncak bebek gözü" hilesini şu şekilde anlattı: "Oyuncak bebek gözü'' denilen bu hareketi yapıyorum. Bir gözümü istediğim gibi kapatıp, yüzümdeki tüm diğer fonksiyonlarımı koruyabiliyorum. Kariyerim boyunca saç ve makyajımın yapılması için makyaj sandalyelerine oturdum. Eğer bir gözüme far sürüyorlarsa ve arkada biri saçlarımı yapıyorsa, gerçek zamanlı olarak ne yaptıklarını görmek ve notlar vermek istiyorum."

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.