'Kasko ücretlerinde büyük indirim' Bu meslekleri yapanlar bayram edecek

'Kasko ücretlerinde büyük indirim' Bu meslekleri yapanlar bayram edecek
Sigorta şirketleri, son zamanlarda özellikle kasko sigortası alanında belirli meslek gruplarındaki müşterilerine özel fiyat indirimleri sunuyor.

İndirimler, genellikle beyaz yakalılar arasında yer alan avukatlar, mimarlar, mühendisler gibi meslek gruplarına ve öğretmenler, öğretim üyeleri, kamu çalışanları ve emeklilere yönelik olarak uygulanmaktadır.

Kasko Sigortası - Simpaş Sigorta

Sigorta şirketleri, bu gruplara yönelik olarak yüzde 10 ile yüzde 35 arasında değişen indirim oranları uygulayarak müşterilerini memnun etmeye çalışmaktadır.

Bu indirimler genellikle kasko sigortalarında geçerli olup, bazı şirketler ferdi kaza, konut ve sağlık poliçelerine de bu indirimleri genişletmiştir.

Kasko Çeşitleri Nelerdir? Nasıl Seçmeli? - Süper Sigortam Blog

HANGİ MESLEĞE NE KADAR İNDİRİM UYGULANIYOR

Anadolu Sigorta, Üniversite akademik ve idari personeli, noterler, avukatlar, sigorta denetim elemanları derneği üyeleri gibi gruplara yüzde 5 ila yüzde 35 arasında değişen indirimler uygulamaktadır.

Allianz Türkiye, TSK mensubu ve eşlerine yüzde 20, öğretmenlere, üniversite öğretim üyelerine, polislere, eczacılara, mülki idare personeline ve yargı mensuplarına yüzde 15, memurlara yüzde 15. - Generali Sigorta: Öğretmenlere yüzde 35.

Generali Sigorta, öğretmenlere yüzde 35 indirim uygulamaktadır.

Kasko Sigortası – Web Sigorta

Hepiyi Sigorta, öğretmen, Akademisyen, Anonim Şirket çalışanları, kamu personeli, askeri personel.

Ray Sigorta, devlet memurları yüzde 25, serbest muhasebeci ve mali müşavirler yüzde 15, Anonim Şirket çalışanları yüzde 25, eczacılar yüzde 15, emekliler yüzde 15, hakim ve savcılar yüzde 15, mühendisler yüzde 15, öğretmenler ve öğretim görevlileri yüzde 25, sağlık çalışanları yüzde 15, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları yüzde 25’e varan indirimlerden faydalanabiliyor.

Bu indirimler genellikle meslek gruplarının kaza oranlarının düşük olması ve dolayısıyla riskin az olması temel alınarak belirleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum