Kaskı motosiklete taktılar, cezalardan kaçamadılar

Kaskı motosiklete taktılar, cezalardan kaçamadılar
Motosiklet sürücüleri kafalarına takmaları gereken kaskları direksiyon ve motor arkasına takıp saklamaya çalıştılar fakat bu durum polislerin gözlerinden kaçmadı...

Kafalarında olması gereken kaskı motosiklete taktılar, cezalardan kaçamadılar
Motosiklet denetiminde neredeyse kasksız motosiklet çıkmadı
Direksiyon ve motor arkasına takılan kaskları gören polis:
Kaskı motosiklete değil başınıza takacaksınız.

aw047507-06.jpg

Antalya'nın Manavgat ilçesinde polisin yaptığı motosiklet denetiminde neredeyse kasksız motosiklet çıkmadı. Kaskı başlarına takmak yerine motosiklete takan sürücülerin tamamına ceza kesilirken, yaşı küçük olan sürücülerin motosikleti bağlandı.

Kask takmayan motosikletli kurye, denetim yapan trafik polislerini görünce panikleyerek yanındaki motosiklete çarparken, şans eseri yaralanan olmadı. Trafik polisinin durdurduğu yaşı küçük, ehliyetsiz çocuğun ‘babasına da ceza gideceğini öğrenince’ polislere ceza yazmamaları için döktüğü dil çare olmadı.

aw047507-03.jpg

MANAVGAT'TA MOTOSİKLER KAZALARINDA YAŞANAN ARTIŞ TRAFİK EKİPLERİNİ HAREKETE GEÇİRDİ

Yapılan denetimlerde başta küçük yaşta sürücü belgesi olmayan çocukların kullandığı motosikletler olmak üzere kask takmayan motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulayan trafik ekipleri, ceza kestikleri sürücüleri uyarmayı da ihmal etmedi.

Antalya Caddesi'nde gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda küçük yaşta sürücüye cezai işlem uygulanırken, motosikletlerden sahiplerine ulaşılamayanlar bağlanarak yediemin otoparkına çekildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.