Kasım ara tatil öğretmen seminerleri online olacak

Kasım ara tatil öğretmen seminerleri online olacak
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin ara tatil seminerlerinin Kasım ayında online olacağını açıkladı.

Kasım ara tatil seminerlerinin yüz yüze mi yoksa online mi olacağı tartışma konusu olmuştu. Yüz yüze yapılması planlanan seminerlerin Kasım ayında online yapılacağını Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya üzerinden duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Çalışma Dönemi yazısında yer alan bilgiye göre öğretmen seminerleri, öğretmen ve diğer idarecilerin katılımıyla görev yapılan okullarda yüz yüze seminer yapılmasına karar verilmişti. Ancak konuyla ilgili açıklama bakandan geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, seminerlerin sadece Kasım ayına mahsus olmak üzere online yapılacağını açıkladı. Tekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Kasım ara tatili için geçerli olmak üzere seminer döneminin online yapılmasına karar verdim. Yalnız bir istirhamım ve bir de uyarım var. İstirhamım lütfen online sunumları dikkatlice takip edelim. Çünkü genel müdürlerimiz uygulamada karşılaşacağınız teknik ayrıntıları sizlerle paylaşacaklar. Uyarım da Nisan ara tatili kesinlikle yüzsüze ve okullarda olacak, planlarımızı buna göre yapalım.”

milli-egitim-bakani-yusuf-tekin.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.