Kartal’da el işleri beğeniye sunuldu

Kartal’da el işleri beğeniye sunuldu
Kartal Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu iş birliği ile Topselvi Mahallesi Barış Manço Kütüphanesi’nde el işi kursunun yılsonu sergisi açıldı.

Ahmet Kasım ÖNGEN / Dokuz Sütun 

Açılışa Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Resul Özdemir, halk eğitim öğretmenleri ve kursiyerler katıldı. Sergide, boncuk, kanaviçe işlemeler, tel kırma ve bir çok farklı tekniğin kullanıldığı örtüler beğeniye sunuldu.

Konuşmasında kadın emeğinin değerine vurgu yapan Yüksel, “Emek ve özveriyle ortaya çıkan bu ürünlerin değerlendirilmesi, üretilmesi bizleri mutlu ediyor. Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde kadınların hayatın her alanında var olabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadınlar; toplumda söz sahibi oldukça, üreten oldukça toplum gelişir.” dedi. Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Resul Özdemir ise yaptığı konuşmada: “Bu kursun açılmasına katkı sağlayan ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.