Kars’ta öğrenci servisleri denetlendi

Kars’ta öğrenci servisleri denetlendi
Kars'ta öğrenci servislerine yönelik denetimler artıyor. Öğrencilerin güvenliği ön planda tutularak gerçekleştirilen denetimler, aileler tarafından olumlu karşılanıyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, öğrencilerin okula güvenli bir şekilde gitmelerini sağlamak amacıyla okul servislerini sıkı bir şekilde denetleniyor. Bu denetimler sırasında öğrencilere trafik kuralları ve emniyet kemeri kullanımı konusunda da eğitim veriliyor.

Denetim ekipleri, şoförlerin ve araçların belgelerini kontrol ederek sürücülerin belge yeterliliği, emniyet kemeri kullanımı, taşınan yolcu sayısı, çocukların güvenliği için gerekli önlemlerin alınıp alınmadığı gibi unsurları titizlikle inceliyor. Eksiklikleri tespit edilen sürücülere gerekli uyarılar yapılarak düzeltmeleri sağlanıyor.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Sevgili öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okula gitmeleri için öğrenci servislerine yönelik denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam ediyor" ifadelerine yer verildi. Bu denetimlerin amacı, öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve ailelerin içini rahatlatmaktır.

aw138561-04.jpg

aw138561-03.jpg

aw138561-02.jpg

aw138561-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.