Karnından gelen müzik seslerine uyandı

Karnından gelen müzik seslerine uyandı
Bir adam akşam saatlerinde kulağında kulaklıklar varken uyuyakaldı. Gece uykusu sırasında müzik dinlemeye devam ettiğini düşünen adam kalktığında kulaklardan birinin kulağında olmadığını fark etti. Genç adam kulaklığını kaybettiğini düşünürken bulduğu yer ise herkesi şaşırttı.

Çin’de yaşayan Xiaoyong isimli bir adam kulaklıkla uykuya daldı ve tuvalete gitmek için uyandığında kulaklıklarından birinin yerinde olmadığını fark etti. Houlang Video’nun haberine göre, tuvalete kalktığında kulaklıklardan birinin olmadığını fark eden Xiaoyong kayıp eşyasını bulabilmek için dakikalarca uğraştı. Kayıp kulaklığını bulabilmek için müzik çalmaya karar veren Xiaoyong, karnından gelen sesleri duyduğunda şoke oldu.

Midesinden gelen müzik sesini duyduğunda bir süre duruma anlam veremeyen Xiaoyong, soluğu hastanede aldı. Hastanede yapılan incelemelerin sonucunda Xiaoyong röntgende kulaklığının karnında olduğunu fark etti.

Xiaoyong kulaklığın midesine nasıl girdiğini bilmediğini dile getirdi. Kulaklık cerrahi operasyonla Xiaoyong''un midesinden çıkartıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.