Karayollarında son durum

Karayollarında son durum
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Türkiye genelindeki karayollarındaki durum ve yol çalışmalarına ilişkin güncel bilgiler sürücülerin dikkatine sunuldu.

Serdar KULAKSIZ / KAMU SON HABER

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Müdürlüğün intenet sitesinde yayımlanan bültene göre karayollarında kapalı olan yollar ve yapılan yol çalışmalarına yönelik bilgiler verildi. Sürücüler bültende yer alan bilgilere bakmadan yola çıkmayın.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle 24 haziran 2023 cumartesi günü saat 00:00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) 3 temmuz 2023 pazartesi günü saat 07:00'a kadar kgm tarafından işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçişler ücretsizdir.

TAG Otoyolunun Gaziantep Batı Kavşağı-Gaziantep Kuzey Kavşağı Kesimi 8-12.km.leri arasında köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Tekirdağ-İstanbul İl Sınırı-Büyükçekmece yolunun 0-2.km.leri arasında üstyapı yenileme ve köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Mengen-Yeniçağa yolunun 24.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Yeniçağa-Mengen istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-Balıkesir yolunun 22-33.km.leri arasında üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolunun 47-52.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanmaktadır.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.km.leri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Denizli-Serinhisar yolunun 21-23.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Artvin-Erzurum yolunun 45.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Iğdır-Aralık-Dilucu Sınır Kapısı yolunun 73-79.km.leri arasında yol bakım onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.