Karayollarında son durum

Karayollarında son durum
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Türkiye genelindeki karayollarındaki durum ve yol çalışmalarına ilişkin güncel bilgiler sürücülerin dikkatine sunuldu.

Serdar KULAKSIZ / KAMU SON HABER

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Müdürlüğün intenet sitesinde yayımlanan bültene göre karayollarında kapalı olan yollar ve yapılan yol çalışmalarına yönelik bilgiler verildi. Sürücüler bültende yer alan bilgilere bakmadan yola çıkmayın.

TEM Otoyolunun Saray Kavşağı-Lüleburgaz Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle önce Edirne istikameti, daha sonra İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılacak ve ulaşım iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır. (Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacaktır.)

Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmir Körfez Geçişi ve Bağlantılı yolları dahil) Otoyolunun Bursa Batı Kavşağı-Karacabey Kavşağı 31-37.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle çalışma programına göre önce İzmir daha sonra İstanbul istikametlerinde bant aktarma yapılacak olup, ulaşım karşı istikametten iki yönlü (gidiş -geliş) olarak sağlanacaktır.(12.06.2023-15.06.2023)

İzmir-Aydın Otoyolu Aydın-İzmir İstikameti 88-89.km.leri arasında(eski Aydın Gişeleri mevkii)10.06.2023 22.06.2023 tarihleri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafik akışı sol ve orta şeritten sağlanacaktır.

Trabzon-Maçka yolunun 4. km.sinde bulunan Şehit Eren Bülbül Tünelinin, bölünmüş yolun her iki yönündeki tüplerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 13.06.2023-14.06.2023 günleri (2 gün), 08:00-18:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Mersin-Adana yolunun 0-1.km.leri arasında Liman-Hal Köprüsü Farklı Seviyeli Kavşak Çalışmaları kapsamında köprü genleşme derzleri onarımı nedeniyle, trafik Liman D Kapısı Ayrım kolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Mengen-Yeniçağa yolunun 24.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Yeniçağa-Mengen istikametinden iki yönlü (Gidiş - Geliş) olarak sağlanmaktadır.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.km.leri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır

Elazığ - Diyarbakır yolunun 51-53 km'leri arasında Köprülü Kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır. Trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekmektedir.

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolunun 47-52.km.leri arasında yol yapım çalışması olduğundan ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanmaktadır.

SİVAS - (KANGAL - GÜRÜN AYR.) Yolu 54 - 66. km.leri arası orta refüj hendek çalışması yapılacaktır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.