Karayolları son durum

Karayolları son durum
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Türkiye genelindeki karayollarındaki durum ve yol çalışmalarına ilişkin güncel bilgiler sürücülerin dikkatine sunuldu.

Metin GÜREŞ / KAMU SON HABER

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni yayımlandı. Müdürlüğün intenet sitesinde yayımlanan bültene göre karayollarında kapalı olan yollar ve yapılan yol çalışmalarına yönelik bilgiler verildi. Sürücüler bültende yer alan bilgilere bakmadan yola çıkmayın.

TEM Otoyolunun Saray Kavşağı-Lüleburgaz Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle önce Edirne istikameti, daha sonra İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılacak ve ulaşım iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır. (Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacaktır.)

İzmir-Aydın Otoyolunun Söke Kavşağı-Aydın Kuzey Kavşağı Kesimi 88-89.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikametinde sol ve orta şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sağ şeritten sağlanmaktadır.

Ankara Çevre Otoyolunun Çankaya Kavşağı ile Kıbrısköy Kavşağı arasında 0-5.km.lerinde Samsun istikameti üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Konya Kavşağı istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır.

TAG Otoyolunun Nurdağı Kavşağı-Bahçe Kavşağı mevkilerinde 1-2.km.leri arasında, yol yapım çalışmaları nedeniyle Adana istikametinde şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun Gaziantep-Şanlıurfa İl Sınırı-Birecik Kavşağı Kesimi 18-23.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa yönü trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Bayburt-Erzurum yolunun 2.km.sinde meydana gelen (Maden-Erzurum arası) heyelan nedeniyle Maden-Erzurum yönü trafiğe kapanmış olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Erzurum-çat-karlıova yolunun 44-48 ile 66-68.km.leri arasında devam eden yol yapım çalışmalrı nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

Serik Ayr.- Beydiğin-Taşağıl yolunun 28-33.km.leri arasında bulunan Demirkapı Tünelinin, Konya-Antalya (Sol Tüp) istikameti elektrik, elektromekanik ve diğer kontrol sistemleri yapımı kapsamında trafiğe kapatılacak ve bu kesimde ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.

Kütahya-Afyon yolunun 0-2.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yollarından sağlanacaktır.

Çorum-Mecitözü-Amasya yolunun 5-7.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.