Karaman trafik kazası 'Yaralılar var'

Karaman trafik kazası 'Yaralılar var'
Karaman'ın Hamidiye Mahallesi'nde, İbrahim Öktem Caddesi üzerinde bulunan Sanayi Köprülü Kavşak'ta meydana gelen trafik kazası, büyük bir endişe ve telaşa neden oldu.

Otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, araçlardan çıkarılan 3 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, C.K. yönetimindeki 35 AY 8160 plakalı Opel marka otomobil ile H.K. idaresindeki 42 H 3827 plakalı Tofaş marka otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle 42 H 3827 plakalı otomobil takla atarak ters döndü. Olay yerine ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, durumu öğrenen sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri de hemen sevk edildi.

Kazada yaralananlar, hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alındı. Öte yandan, kazanın meydana geldiği bölgede trafik bir süreliğine kapatıldı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı ve soruşturma devam ediyor. Trafik kazasıyla ilgili detaylar ve yaralıların durumuyla ilgili gelişmeler, yetkililer tarafından ayrıntılı olarak açıklanacak.

aw148048-01.jpg

aw148048-03.jpg

aw148048-02.jpg

aw148048-04.jpg

aw148048-07.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.