Kamyonetle çarpışan aracın motoru fırladı! 2 ölü 2 ağır yaralı

Kamyonetle çarpışan aracın motoru fırladı! 2 ölü 2 ağır yaralı
Afyonkarahisar'da bir kamyonet karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Feci kazada aracın motoru yola fırlarken kamyonet devrildi.

Afyonkarahisar''ın Dinar-Çay ilçe karayolu üzerinde bulunan Karabedir Köyü mevkiinde feci bir kaza meydana geldi. Sedat Ö. adlı vatandaşın kontrolündeki 32 ABG 320 plakalı kamyonet, henüz belirlenemeyen bir nedenle karşı yoldan gelen Bekir A. idaresindeki 35 APK 817 plakalı araç ile çarpıştı. 

Meydana gelen kaza sonucunda otomobil takla atarak savrulurken, kamyonet ise şarampole girdikten sonra yan yatarak durabildi. Olay yerine çok sayıda 112 Acil ekipleri ve jardarma ekibi sevk edildi.

Kaza, Dinar -Çay ilçe karayolu üzeri Karabedir köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sedat Ö. idaresindeki 32 ABG 320 plakalı kamyonet henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü karşı yönden gelen Bekir A.''nın (73) kullandığı 35 APK 817 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlardan otomobil takla atıp ters dönerek durabilirken, kamyonet ise şarampole girip yan yatarak durdu. 

Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler Bekir A., ile yanında yolcu olarak bulunan Aynur A.''nın (69) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Sedat Ö. ile Naim Ö., ambulanslar ile Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.