Kamyonet ile otomobil çarpıştı 1 yaralı

Kamyonet ile otomobil çarpıştı 1 yaralı
Isparta'nın Davraz Mahallesi çevre yolunda yaşanan trafik kazasında bir otomobil, kamyonetle çarpıştı ve büyük hasar gördü.

Olay yerine gelen acil servis ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralı sürücüyü başarılı bir operasyonla kurtardı. Sürücü, olay yerinde yapılan ilk yardımın ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü Ali İhsan D. ile çarpışan 32 DA 828 plakalı otomobilin sürücüsü Ali C.'nin durumu hakkında daha fazla bilgi edinilemedi. Yetkililer, kaza sonrası bölgede güvenlik önlemlerini artırırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Yaralının sağlık durumu hakkında bilgi verilirken, kazanın nedenine dair detaylar araştırılıyor. Kazanın etkisiyle otomobilin hurdaya döndüğü ve sürücünün yaralandığı bildirildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine hızla olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, sıkışan sürücü güvenli bir şekilde araçtan çıkarıldı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi yapıldı. Hastaneye kaldırılan sürücünün tedavisine devam ediliyor. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.