Kahve dükkanında büyük skandal 'Fincanları tükürerek temizledi

Kahve dükkanında büyük skandal 'Fincanları tükürerek temizledi
Edirne'de kahve dükkanında işletmecilik yapan şahıs fincanları tükürerek temizledi. Bu anlar saniye saniye kaydedildi.

Edirne'de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkanda, işletmeci H.Z.'nin fincanları tükürerek temizlediği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte tepkiler artarken, Edirne Belediyesi'nin zabıta ekipleri harekete geçti ve işletmenin çalışma ruhsatı olmadığını tespit ederek dükkana mühür vurdu.

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto1.jpgYabancı bir turist tarafından kaydedilen ve sosyal medyada yayılan görüntüler, Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün dikkatini çekti.

Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı denetim birimi ve zabıta ekipleri, iş yerine giderek hijyen ve sağlık kurallarına uyulmadığını ve işletmenin çalışma ruhsatının bulunmadığını tespit etti. Bu durum üzerine dükkana mühür vurularak faaliyeti durduruldu.

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto2.jpgEdirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Sosyal medyada yer alan olumsuz paylaşımlar ve yapılan ihbarlar sonucunda durum tespit edilmiştir.

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto3.jpgGerekli müdahalenin yapılması için alışveriş merkezindeki kahveci dükkânına Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı iş yeri denetim birimi ve zabıta ekipleri sevk edilmiş, iş yerinin hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı, çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilerek faaliyeti durdurulmuştur" denildi.

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto4.jpgAyrıca, işletmeye daha önce 7 Ocak 2022 tarihinde ruhsat verildiği ancak kısa süre önce el değiştirdiği ve yeni işletmeci H.Z.'nin çalışma ruhsatı için belediyeye başvurmadığı belirtildi.

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto5.jpg

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto6.jpg

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto7.jpg

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto8.jpg

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto9.jpg

edirnede-isletmecinin-fincanlari-tukurerek-temizledigi-anlar-kamerada-2176-dhaphoto13.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.