Kafasını kapüşonuyla kapkaç yaptı

Kafasını kapüşonuyla kapkaç yaptı
İstanbul Kağıthane’de ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler gasp ve kapkaç olayı ile ilgili 2 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Kağıthane Çağlayan Mahallesi'nde 22 Kasım'da meydana gelen gasp ve 2 Aralık'ta Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen kapkaç olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti. Olay ile ilgili inceleme başlatan ekipler, güvenlik kamera görüntülerinde şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

ŞÜPHELİLERİN BENZER SUÇLARDAN SABIKASI ÇIKTI

Her iki olayı da gerçekleştirdiği tespit edilen M.E.K.(20) ve A.A.(20) isimli şüphelilerin, 3 Aralık’ta Hürriyet Mahallesi’nde bulunan bir sokakta olduğu belirlendi. Ekipler tespit edilen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda şüpheli şahıslar polis ekiplerini fark edince kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri ve şüpheliler arasında kısa süreli kovalamacanın ardından şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin benzer suçlardan da sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan "gasp" ve "kapkaç" suçundan işlem başlatılan A.A (20) ve M.E.K (20) adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A serbest bırakılırken, M.E.K ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.