'Kadın El Ele sergisi' açıldı

'Kadın El Ele sergisi' açıldı
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer’in eşi Seran Özölçer’in koordinatörlüğünde, ‘Kadın El Ele’ adı altında Akademi Cafe’de resim sergisi açıldı.

Sergiye, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri katıldı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi rektörü İsmail Hakkı Özölçer, “Bu tüm hanımların el emeği göz nuru. İnşallah elde edilen gelir hanımlar ve kız öğrenciler için burs olarak değerlendirilecek" dedi.
Vali Mustafa Tutulmaz ise “Değerli Rektör hocamın ifade ettiği gibi, bugün kadınlarımızın el ele vererek ortaya çıkardığı eserleri göreceğiz. Tabi burada maksat önemli.

GELİRİ İLE KIZ ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

İyilik niyetiyle yapılan eserleri sonuçta kadınlara yönelik kullanılması hedefleniyor. Emeği geçen tüm kadınlarınızı kutluyorum. Birazda yapan için o değer önemlidir. Şimdiden eser verenleri teşekkür ediyorum” diye konuştu. Protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek sergiyi kesti. Sergiden elde edilecek gelirler ise kız öğrencilere burs verilecek. İHA

sergi2.jpg

sergi3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.