KADES'ten yardım isteyen kadın polisi vurdu

KADES'ten yardım isteyen kadın polisi vurdu
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, KADES uygulaması ile yardıma gelen, emniyetteki işlemleri sonrası kendisini evine bırakan polis memurunu kadın tutuklandı.

4 çocuk annesi kendisini eve bırakan polislerin aracındayken polisler ile tartışmaya girmiş ve eline geçirdiği tabanca ile polis memurunu vurmuştu.

Olay, dün saat 23.00'te Uzundere Mahallesi 6002 sokak TOKİ Konutlarındaki bir apartmanda gerçekleşti. İlk eşinden 4 çocuğu bulunan ve ikinci evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen B.K., boşanmak için harekete geçti. Cuma günü boşanma davası görülecek olan B.K., boşanmak üzere olduğu eşi eve gelince 'KADES' uygulaması üzerinden yardım istedi. Emniyet ekipleri kısa sürede eve gelerek, B.K.'yı alarak Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Büro Amirliği'ne götürdü. Burada ifadesi alınan B.K. eşi hakkında herhangi bir şikayette bulunmadı.


EVE GİTMEK İÇİN YARDIM İSTEDİ

B.K. eve dönmek için ulaşım bulamayacağını söyleyerek polislerin kendisini eve bırakmasını istedi. Polis aracına bindirilen B.K. oturduğu adrese götürüldü. B.K. eve gireceği sırada tartıştığı polisin silahını alarak polisi vurdu. B.K nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.