Jorge Jesus bu sefer iddialı konuştu: Savaşmaya devam edeceğiz

Jorge Jesus bu sefer iddialı konuştu: Savaşmaya devam edeceğiz
Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımın Trabzonspor ile verdiği mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Mehmet TUFAN/KAMU SON HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor ile karşılaşan Fenerbahçe, bordo-mavilileri 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin güzel bir galibiyet kazandığını söyleyen Jesus, takımının matematiksel şansı olduğu müddetçe savaşmaya devam edeceklerini açıkladı.

Jesus'un açıklamaları şöyle:

Son şampiyona karşı oynadık. 30-35 dakika kaliteli oyun sergiledik. Trabzonspor’u defansif bölgesinden çıkarmadık. Golü bulduk. Diğer attığımız goller de kalitemizi gösteriyordu. Attığımız goller büyük takımların atabileceği gollerdi. Biz bu savaşta devam edeceğiz. Matematiksel olarak şansımız olduğu sürece devam edeceğiz. Trabzonspor’a karşı duygusal olarak ne durumda olduğumuzu gösterdik. Kaliteli bir oyun sergiledik.

ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

Yüzde vermem mümkün olmaz ama her şey mümkün. İki rakibimizin 3 maçı ar. Bu süreçte her şey olabilir. Uzun yıllardır teknik direktörlük yapıyorum, tecrübeme dayanarak söylüyorum. Geriden gelip şampiyonluk aldığım oldu, tam tersi kaybettiğim de oldu. Matematik olarak her şey mümkün. Şansımızın olduğuna inandığımızı görebilirsiniz

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.