Jorge Jesus Brezilya kararını verdi! Taraftarları üzen haber

Jorge Jesus Brezilya kararını verdi! Taraftarları üzen haber
Tite'nin istifası sonrası gazeteler her gün yeni aday listesi yayımlıyor. Abel Ferreira'dan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye uzanan geniş listelerden Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus'un ismi eksilmiyor. Ailesinin İstanbulu istememesi Jroge Jesus için başka bir yol bırakmıyor.

20 yıllık Dünya Kupası hasreti Brezilya''da yeniden bir kan değişimini beraberinde getirdi. Teknik direktör Tite''nin istifası sonrası kimin göreve getirileceği Brezilya''da en çok merak edilen konuların başında geliyor...

SON SÖZ JORGE JESUS''UN

Brezilya''nın önde gelen gazetelerinden O Globo''ya göre teknik direktör adayları arasında Abel Ferreira, Jorge Jesus, Fernando Diniz ve Dorival Junior gibi dört isim yer alıyor. Bir diğer gazete Lance de adaylar arasında Carlo Ancelotti''den Jürgen Klopp''a, Luis Enrique''den Jose Mourinho''ya kadar pek çok ismi gösterdi. Brezilya efsanelerinden Ronaldo Nazario ise Brezilya Milli Takımı teknik direktörlüğü için Fernando Diniz''i seçerken şu ifadeleri kullandı: "Bence herkes şaşıracak. Brezilya, bu listeden Fernando Diniz''i tercih edebilir. Bence adı geçmeyen başka uluslararası isimler de var. Daha yakından bakmaya çalışacağım ama belki Fernando Diniz olur. Milli takım onun cazibe merkezi. Diniz, iyi oynatan ve şov yapan bir teknik adam.''

AİLESİ İSTANBULU İSTEMİYOR

Geldiği günden beri özel bir otel odasında kalan Jorge Jesusun geçtiğimiz günlerde oğlunun İstanbul''a gelmesi sonrası ailesinin İstanbul''a geleceği konuşulurken oğlununda İstanbul''u istemeyişi sonrası Jorge Jesus için zor kara günleri yaklaşıyor.

TARAFTARLAR ÇOK SEVMİŞTİ

Taraftarlar geldiği günden Jorge Jesus''a desteğini hiç bırakmadı ve teknik olarak iyi bir oynayış sergileyen Fenerbahçe sonrası Jorge Jesus''un gidişi taraftarlar için büyük üzüntü yaşatıcak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.