Jeneratör hırsızları yakalandı

Jeneratör hırsızları yakalandı
Aydın'ın Koçarlı ilçesinde inşaatın jeneratörünü çalan 4 şüpheli şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. Yakalananlardan 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 4 hırsızlık şüphelisi jeneratör çaldı. Ardından jandarma tarafından yakalandı. Yakalananlardan 3 şahıs işlemlerinin tamamlanması sonrasında çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklandı.

İNŞAATTAN ÇALDILAR
Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayla ilgili alınan bilgiye göre, Koçarlı'da bir inşaattan kimliği belli olmayan kişi yada kişiler tarafından 1 adet jeneratörün çalındığı öğrenildi. Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri olay yerine intikal etti.

Koçarlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirenleri tespit etmek üzere çalışmalara başladı. Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı ile koordineli çalışma yürüten ekipler, sonunda O.S., K.U., C.K. ve adı bilinmeyen bir şüpheliyi tespit etti.

Hırsızlık şüphelileri, daha sonra satışa çıkarmak üzere zeytinliğe gizledikleri jeneratörle yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmada tamamlanan işlemler sonrası adliyeye sevk edilen zanlılardan, O.S., K.U. ve C.K. tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.