Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
Aksaray'da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 3 şahsı uyuşturucu maddelerle birlikte suçüstü yakalarken, şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri 3 şahsın uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.

aw065237-01.jpg

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri, 3 şüphelinin peşine düştü. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik ve adreslerini tespit eden jandarma ekipleri 1 ay boyunca şahısları takip etti. Teknik ve fiziksel olarak yapılan takiplerde yeterli delil ve bulgulara ulaşan jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

aw065237-02.jpg

Merkez ilçe sınırları içerisinde bulunan bir ikamete yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli de suçüstü yakalanırken, ev ve üzerlerinde yapılan aramalarda 480 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu hap, 8 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınarak sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw065237-03.jpg

aw065237-05.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.