Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 770 Subay ve Astsubay alacak

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 770 Subay ve Astsubay alacak
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, 770 askeri personel alacağını duyurdu. Başvurular yarın sona erecek.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı (JSGA) 3 Temmuz tarihinde Resmi Gazete’de verdiği ilanda Jandarma Genel Komutanlığı'nın muvazzaf astsubay ve muvazzaf subay ihtiyacını karşılamak üzere bünyesinde istihdam edilmek üzere 770 askeri personel alacak. 3 Temmuz tarihinde başlayan başvurular yarın sona erecek.

PERSONEL ALIMI İÇİN ARANAN ŞARTLAR

Jandarma astsubay ve subay alımı için adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum olmama, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmama, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilme, evli, hamile, çocuklu olmama veya herhangi bir kadınla veya erkekle nikahsız olarak birlikte yaşamama, silah taşımasına veya silahlı görev yapmasına engel olmama gibi genel şartlar aranıyor.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Başvuruların vatandas.jandarma.gov.tr Giris internet adresi JSGA Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacağı ve internet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvuruların dikkate alınmayacağı belirtildi. Başvurusu kabul edilip seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesi,sınavlarla ilgili uygulama esasları, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer tüm duyurular PTS’den ilan edilecek.

luilkoughl.png

2222.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.