İzmir'de 11,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

İzmir'de 11,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Menderes ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda 11,5 kilogram esrarın ele geçirildiği ve 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda harekete geçen İzmir Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması ve uyuşturucu ticaretinin engellenmesi amacıyla operasyon düzenledi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Menderes Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışmasıyla gerçekleştirilen operasyonda bir eve baskın düzenlendi.

Yapılan aramalarda 11,5 kilogram kubar esrar, 7 gram kenevir tohumu, 2 hassas terazi, 1 kurusıkı tabanca ve 9 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyon sonucunda olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin sorgulanması ve işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

izmirde-115-kilo-esrar-ele-gecirildi-2-gozalti-6663-dhaphoto1.jpg

izmirde-115-kilo-esrar-ele-gecirildi-2-gozalti-6663-dhaphoto2.jpg

Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yönlendirmesiyle İzmir Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör ve organize suç örgütlerinin finansal kaynaklarını kurutmak ve uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Menderes Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, dün Menderes ilçesinde bir eve operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen aramada 11,5 kilo esrar, 7 gram kenevir tohumu, 2 hassas terazi, 1 kurusıkı tabanca ve 9 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.