İZBAN’da uyuşturucu kullanan genç kız kamerada

İZBAN’da uyuşturucu kullanan genç kız kamerada
İzmir Banliyö Sistemi'ne (İZBAN) binen genç bir kızın uyuşturucu kullandığı anlar vatandaşlar tarafından kameraya çekildi. "Burada çocuklar var" ikazlarına uymayan genç kızın, “Çık yukarı git şikayet et, benim de amacım o” dediği duyuldu.

İzmir Banliyö Sistemi'nde (İZBAN) meydana gelen bir olay, toplu taşıma kullanıcılarını şoke etti. Genç bir kızın, tren içinde etrafındaki yolculara aldırış etmeden metemfetamin isimli uyuşturucu madde kullandığı anlar, başka bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, kızın vatandaşlarla tartıştığı ve "Burada çocuklar var" diyen bir vatandaşa, “Bana hemen polis gönderir misin? Çık yukarı git şikayet et, benim de amacım o yani” şeklinde yanıt verdiği duyuluyor.

aw175307-02.jpg

Bu görüntüler, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra çok sayıda vatandaşın tepkisini çekti. Vatandaşlar, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu ve toplu taşıma araçlarında güvenlik ve düzenin sağlanması gerektiğini vurguladı. Bu olay, toplu taşıma güvenliği ve uyuşturucu kullanımı ile mücadele konularının önemini bir kez daha gündeme getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.