İYİ Parti'nin mitinginde coşkulu kalabalık

İYİ Parti'nin mitinginde coşkulu kalabalık
İYİ Parti’nin düzenlediği Denizli mitingine binlerce insan katıldı.

İYİ Parti'nin mitinginde coşkulu kalabalık

İYİ Parti'nin Denizli Mitingindeki kalabalığa sosyal medyada başta gazeteciler olmak çok sayıda vatandaş 'Erken seçim' yorumu yaparak destek verdi.'

İYİ Parti'nin dev mitinginde, konuşan parti lideri Meral Akşener gündeme damga vuran şu açıklamalarda bulunmuştu.

'Seçim... seçim.. seçim...'

"Aynı Sayın Erdoğan’ın bundan 20 yıl önce söylediği gibi tek bir çözüm var seçim seçim seçim… Rahmetli Demirel’in mitinglerinde tencerelere vurulurdu açız diye. Şimdi o devir geri döndü. Türkiye’yi uçuracak denilen bu ucube sistem, 5 müteahhidi zengin etti, dolar euro uçtu ama vatandaş fakirleştikçe fakirleşti.

Yağın şekerin kilosu ateş pahası. İşsizlik artıyor. Geceleri döviz kurunu takip ederken uykularımız kaçıyor. Erdoğan kafasına göre deney yapıyor olan milletimize oluyor. Damadınla oyun kurdun olmadı. Onu gönderdin başkası geldi tutmadı. Mevsimlik Merkez Bankası başkanları tutmuyor. Okey oynar gibi, ıstaka dizer gibi ekonomi yönetilmez. Sayın Erdoğan bildiğini okumaya tam gaz devam ediyor. Sadece kendisi değil çevresi de aynı. Bu arkadaşların Japonya’ya karşı bir ilgisi var. Pandemi döneminde Japon esnaflar için çok üzüldüler. Şimdi de cahil bir vekilleri ile Japon Yeni ile doları hesaplıyorlar. Kaybedeceğinizi anladınız oynatacaksınız, kendinize doktor arıyorsunuz anladık. Oynatacaksanız gidin ödete oynatın bu milletin asabını daha fazla bozmayın.

Biz geleceğiz, liyakat gelecek, huzur gelecek, yatırım istihdam gelecek. Türkiye’nin önü açık, yeter ki önce millet memleket diyenler iş başına gelsin. Yeter ki İYİ Parti iş başına gelsin. İYİ Parti güneşi güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye ülküsü ile parlıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.