İYİ Partili Eryılmaz'dan MHP'li Akçay'a: MHP'li Akçay B12 vitamini kullansın

İYİ Partili Eryılmaz'dan MHP'li Akçay'a: MHP'li Akçay B12 vitamini kullansın
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın İYİ Parti'ye yönelik asılsız ithamlarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Ömer Soyköse / Yeniçağ Manisa

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP ve İYİ Parti milletvekillerini terör örgütü PKK ile yan yana olmakla itham ederek, asılsız iddialar ve eleştirilerde bulundu. 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'a sert bir dille yanıt verdi. 

"TERÖRİSTLER DAVUL ZURNAYLA DAĞDAN İNDİRENLERİN ORTAĞISINIZ!"

İYİ Partili Eryılmaz açıklamasında, "Sözde 'çözüm' dedikleri ihanet süreciyle PKK'lı vatan haini teröristlerin şehirlerde yuvalaşmasını sağlayan, şehir merkezlerini hendek haline getiren, sokakları ve caddelerin cephanelik olarak kullanılmasına göz yuman, teröristleri davul zurnayla dağdan indirenler AK Parti'nin bizahiti yöneticileridir. İhanet sürecinde teröristler için çadır mahkemeleri kurulmuş, bu mahkemelerde yargılamalar yapılmış, eli kanlı teröristler salıverilmiştir. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay bunları unutmuş olacak ki, Türkiye'nin en büyük meslek odalarından biri olan Türk Tabipler Birliği Başkanı ile yapılan basın toplantısı üzerinden İYİ Parti'nin vatansever milletvekillerini asılsız suçlamalar ve karalayıcı bir üslupla hedef almıştır. MHP'li Akçay'a Türkiye'de yaşananları unutmaması ve İYİ Parti'nin adını bir daha ağzına almaması için kendisinin B12 vitamini kullanarak unutkanlığına son vermesini öneriyorum"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.