İYİ Partili Bilge Yılmaz: Erdoğan iktidarının kendi eliyle yarattığı canavar

İYİ Partili Bilge Yılmaz: Erdoğan iktidarının kendi eliyle yarattığı canavar
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, KKM ile ilgili “”Bir canavara dönüştü ve Türkiye ekonomisini yutmasına çok az kaldı. Erdoğan'a oy vermek hem bunu onaylamak hem ekonominin batmasına izin vermektir.” diyerek uyardı.

Mehmet TUFAN/ KAMU SON HABER

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, sosyal medya hesabından Kur Korumalı Mevduat (KKM) ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. KKM’nin bir canavara dönüştüğünü ve Türkiye ekonomisini yutmasına çok az kaldığını söyleyen Yılmaz, “Erdoğan iktidarının kendi eliyle yarattığı bu canavarın tek hedefi sahibinin, Erdoğan'ın, siyasi ömrünü uzatmak. Erdoğan'a oy vermek hem bunu onaylamak hem ekonominin batmasına izin vermektir” dedi.

Bilge Yılmaz’ın paylaşımı şu şekilde:

"KKM bir canavara dönüştü ve Türkiye ekonomisini yutmasına çok az kaldı! Erdoğan iktidarının kendi eliyle yarattığı bu canavarın tek hedefi sahibinin, Erdoğan'ın, siyasi ömrünü uzatmak. Bugün devlet KKM adı altında dolara %36 faiz ödüyor. Akıllara zarar bu faiz hepimizin cebinden çıkıp dar bir grubun cebine giriyor. Bu düpedüz servet transferidir! Erdoğan'a oy vermek hem bunu onaylamak hem ekonominin batmasına izin vermektir."

mnhgnmfhgm.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.