İYİ Parti seçimler için son sözünü söyledi... İşte adaylar açıklaması

İYİ Parti seçimler için son sözünü söyledi... İşte adaylar açıklaması
İYİ Parti'nin seçimde uygulayacağı ittifak kararı belli oldu.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yaptığı açıklamada "81 ilde kendi adayımızı çıkaracağız." dedi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sona erdi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partinin yerel seçimlere dair son kararını duyurdu.

Kürşad Zorlu, 31 Mart 2024'te yapılacak seçimlerde, bütün seçim çevrelerinde İYİ Parti'nin kendi adaylarını belirleyeceğini söyledi:

kursadzorluic.jpg

"81 il ve ilçelerinde partimizin kendi adaylarının, her seçim çevresinde halkla görüşülerek aday adaylarımızın tespit edilmesine karar verildi ve parti başkanlık divanımız bu süreçte yetkilendirildi. Bu kararın yeniden ayağa kaldırmayı hedeflediğimiz siyasete hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

KARAR OY ÇOKLUĞU İLE ALINDI

Zorlu, İmamoğlu ve Yavaş'ın karşısına aday çıkarıp çıkarmayacaklarına ilişkin soruya ise, "Bahsettiğiniz tüm kişi ve tartışmalardan azade şekilde aday tartışması meselesini ele alıyoruz. Birkaç arkadaşımızın farklı görüşleri oldu. Kararın oy çokluğuyla alındığını söyleyebiliriz" diyerek yanıt verdi.

Zorlu, İYİ Parti'nin kendi adaylarını belirleyerek 'kıskaç siyasetine' son vermeyi hedeflediğini ifade etti. Zorlu, "GİK bizim nihai karar verme organımız, bu konularda genel başkanımız GİK'in görüşünü almadan asla hareket etmez" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.