İYİ Parti İl Başkanı Çakmaklı: Yarın bugünden daha da güçlü olacağız

İYİ Parti İl Başkanı Çakmaklı: Yarın bugünden daha da güçlü olacağız
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, 4. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İYİ Parti İl Başkanı Çakmaklı: Yarın bugünden daha da güçlü olacağız

Yeniçağ'dan Yalçın Memiş'in haberine göre; İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı mesajında şu ifadeleri kullandı:

 "Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılar ile partimizin dördüncü kuruluş yıldönümünün Türk Milleti’ne hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum. Hedefimiz İyi bir Türkiye’nin hayalini kuran Partimizi iktidar, Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başkan yapmaktır.

“BUGÜNLERE KOLAY GELMEDİK”

Kurulduğumuz günden bugüne her türlü engellemelere rağmen verdiğimiz mücadelenin haklı gururunu yaşayan biz İYİ’ler, Ülkemizi hak ettiği şekilde yönetmeye talip olarak varlığımızı sürdürebilmenin gayreti içindeyiz. Dağ taş, uzak yakın, il il, ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle ötekileştirmeden ve ötelemeden; ‘ben’ değil, ‘biz’ diyerek tutunan ellerimiz bizleri bu günlere taşıdı.

Sözümüz doğru, yolumuz doğru, amacımız kutludur. Milletimiz adına üstlendiğimiz görevin 4. Yılında Allah’ın izniyle Millet iradesini arkasına alan İYİ Parti ile yenileneceğiz, güçleneceğiz ve mutlu bir Türkiye olacağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.