İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu' İstanbul'umuz için sonuç ne olursa olsun milletin verdiği karar olacak

İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu' İstanbul'umuz için sonuç ne olursa olsun milletin verdiği karar olacak
İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Buğra Kavuncu, Eyüpsultan'ın Göktürk Mahallesi'nde bulunan Turgut Özal Ortaokulu'nda eşi Hülya Kavuncu ve kızı İlay Gökçe Kavuncu ile birlikte oyunu kullandı.

Buğra Kavuncu, saat 11.00 civarında okula gelerek 2254 numaralı sandıkta oy kullandı. Eşi ve kızıyla birlikte oyunu kullandıktan sonra okul bahçesinde bir açıklama yaptı.

Açıklama sırasında bir kadın, Kavuncu'nun okul bahçesinde açıklama yapması nedeniyle tepki gösterdi. Bunun üzerine Kavuncu, kadına hitaben, "Hanımefendi, çok özür dilerim. Siz oyunuzu kullanın. Bakın güvenlik var. Biz hukuk, nizam, kanun neyse ona uyuyoruz. Demokrasiye tahammül edeceksiniz" şeklinde cevap verdi.

Kavuncu, açıklamasında şunları söyledi: "Evet, 31 Mart Pazar günü her türlü bağırışa, çağrışa, her türlü zorlamalara rağmen güzel bir kampanya süreci geçirdik. Dilimizi bozmadık. Memleketimiz için, demokrasinin hakim olması için bizimle beraber birçok parti bu yarışa girdi. Burada basın açıklaması yapmamıza bile tahammül etmiyorlar ki ben kaç yıldır siyasetin içerisindeyim. Hemen hemen her siyasi parti lideri oy kullandığı okulun çıkışında basın açıklamasında bulunmuştur. Bunu bir parti yapınca normal, başkası yapınca rahatsız olacak bir hale sokmanın da hiçbir anlamı yok. Ülkemiz için, memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun. Akşam hep beraber sonucu değerlendireceğiz. Çok fazla partinin yarışmış olması çok da iyi. Çok fazla proje konuşuldu. İstanbul'umuz için sonuç ne olursa olsun, milletin verdiği karar olacak. Hayırlı uğurlu olsun diyorum şimdiden. Çok teşekkür ederiz."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.