İşte dünyanın en pahalı iPhone’ları

İşte dünyanın en pahalı iPhone’ları
Apple, geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkardığı iPhone 13 serisini, kısa süre önce bazı yerlerde ön siparişe açtı. Kullanıcılar 24 Eylül itibarıyla telefonlarına kavuşacak.

İşte dünyanın en pahalı iPhone’ları

Yeni iPhone 13 serisi, pek çok alanda geliştirmelerle geliyor. Cihazların kamera ve pil tarafında iyileştirmeler yapan Apple, ayrıca üst model iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max ile beraber ilk 120Hz’lik ekrana da geçiş yaptı. iPhone 13 serisi önümüzdeki günlerde ülkemizde de ön siparişe açılacak. Ancak bunun öncesinde Caviar isimli bir şirket, saf altından kapladığı iPhone 13 Pro ve İPhone 13 Pro Max modellerini oldukça pahalı bir fiyatla satışa çıkardı.

Caviar, bilindiği üzere üst düzey telefonları altın kaplama ve çeşitli süslemeler ile satışa çıkarmasıyla tanınıyor. Şirket, daha önce benzer şekilde altın kaplamalı telefonlarını gözler önüne sererken, şimdi ise iPhone 13 serisini de aynı şekilde tasarlayarak satışa çıkardı.

d87bb0bdba2347828ba2b6757e152e57_large.jpg

iPhone 13 serisinin tümü için altın kaplamalı işleme yapan Caviar, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerindeki fiyatlandırmasıyla bir kez daha gündeme geldi. Her iki telefonun tüm gövdesini 18K som altınla kaplayan firma, bunlardan iPhone 13 Pro modelini 42.000 dolardan başlayan fiyatla satışa çıkardı.

Diğer yandan iPhone 13 Pro Max’in altın versiyonu ise; 128/256/512/1 TB ile geliyor ve en pahalı sürümü de 48.000 dolarlık fiyata sahip. Oldukça yüksek fiyata sahip olan bu telefonlar, şu anda Caviar’ın resmi sitesi üzerinden satın alınabilir. (Donanımhaber- Okan Güleş )

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.