İşte 0.99 faizli konut kredisi verecek bankalar!

İşte 0.99 faizli konut kredisi verecek bankalar!
0.99 Faizli konut kredisi verecek bankalar, kampanya hakkında duyurularını yaptı ve bu kampanyalar başvuru rekoru kırdı.

İşte 0.99 faizli konut kredisi verecek bankalar!

Konut kredileri, 120 aya kadar vadeye kadar, bankaların kendi uyguladıkları faiz oranları ile birlikte verilen kredilerdir. Vatandaşlara bu şekilde banka üzerinden kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi anında kullanabilir. Konut kredisi ile ev alacak olan vatandaşlar, her zaman en uygun faiz oranı ile kredi veren bankaları seçmektedirler. Bankalarda müşterilerin bu kadar çok talebi olduğu için, kredi için başvurusu yapacak olanlara uygun kredi kampanyaları başlatmaktadırlar.

Bu kampanyalardan birisi de 0.99 faiz oranlı konut kredisi olmuştur. Sizde bu şekilde, faiz oranlarına göre 120 ay vadeye kadar konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Onay almak istiyorsanız, düzenli bir gelirinizin olması ve banka kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Alacağınız evin ayrıca krediye uygun olması şartı da bankalar tarafından verilen bir şarttır. Şimdi sizlere 0.99 faiz oranı ile konut kredisi veren bankalar ve bu bankaların kredi aşamaları hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Garanti BBVA 0.99 Faizli Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA üzerinden 0.99 faizli konut kredisi başvurusuyapmak isteyenler en yakın banka şubesine giderek kimlik, gelir belgesi ve alacağı evin tapu fotokopisi ile birlikte başvuru yapabilirler. Kredi sonucu uygun olan kişiler, faiz 0.99 ile 120 ay vadeye kadar kredi alabileceklerdir. Banka 240 ay vadeye kadar konut kredisi veriyor. ama bu kredileri alabilmeniz için daha yüksek faizlerle işlem yapacaksınız.

Garanti, BBVA üzerinden onay alacaksanız, banka sizlerden gelir durumunuzun en az 3 aydır aynı iş yerinde olmasını istediğinizi söyleyecektir. Ayrıca banka sizin evli olmanız durumunda eş rızası isteyecek ve eşinizin sicil durumuna bakarak onay verecektir. Kredi başvurusu yapan kişiler, alacakları evin ekspertiz değerinin %80'ine kadar kredi başvurusu yapabileceklerdir. Geriye kalan %20'lik kısmı bankaya teminat olarak vermeleri gerekiyor.

Ziraat Bankası 0.99 Faiz Oranlı Konut Kredisi Kampanyası

Ülkemizin kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden de uygun faizlerle konut kredisi alabilirsiniz. 500.000 TL'ye kadar kullanmak istediğiniz konut kredilerinde banka 0.99 faiz oranı ile sizlere kredi imkanı sağlamaktadır. Banka devlet bankası olduğu için faizlerde diğer bankalardan daha düşük oranlarda işlem yaptırmaktadır.

Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek, kredi başvurusu evraklarınız ile başvurunuzu yapabilirsiniz. Banka alacağınız evin ekspertiz değerinin %90'ına kadar kredi imkanı sağlamaktadır. 'luk bir durumda ise bankaya teminat vermeniz gerekmektedir. Başvuru yaptıktan sonra size hemen sonuç söylenecektir. Kredi kullanabilmeniz için bankanın en az 1200 ve üzerinde kredi notunuzun olmasını isteyeceğini, çalışıyorsanız da en kısa 6 aydır aynı iş yerinde kesintisiz sigortalı olacağınıza bakacaklardır. Emekli olanlarda emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden almaları şarttır. Bu şekilde kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan kredinizi anında bu bankadan kullanabilirsiniz.

ING Bank 0.99 Faiz Oranlı Konut Kredisi Kampanyası Nedir?

ING Bank üzerinden de 0.99 faiz oranlı konut kredisi kampanyasına başvuru yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin, onay aldıkları zaman anında kredilerini banka şubesinden kullanacağını söyleyebiliyoruz. Banka 0.99 faiz oranlı kredilerde müşterilerine sadece kredi skoru yüksek olanlara bu faizi vermektedir. Alacağınız kredilerde uygun faiz oranı ile işlem yapacaksanız, başvuru yapacağınız banka kredi notunuzun en az 1500 ve üzerinde olması gerekmektedir. Sizin ve eşinizin kimliğini alarak (evliler için), gelir belgeniz ve tapu fotokopiniz ile başvuru yapabilirsiniz. Alacağınız evin aldığınız fiyatına değil, ekspertiz değerinin %80'ine kadar 120 ay vadeli kredi kullanabileceksiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.