İstanbul'un göbeğinde maymun alarmı

İstanbul'un göbeğinde maymun alarmı
Fatih Balat'ta dün öğle saatlerinde yaşanan olayda, kaldırımdaki parke taşlarının üstünde duran bir maymun, vatandaşların dikkatini çekti.

Toplu taşıma araçlarından inen insanlar, bir parke taşının üzerinde duran bu beklenmedik misafiri fark etti. Kimi vatandaşlar merakla cep telefonlarıyla görüntü alırken, bazıları ise maymunu yakalamaya çalıştı.

Kalabalık karşısında korkan maymun, bir süre ağaçta bekledikten sonra ağaçtan indi ve etrafındaki insanlara saldırdıktan sonra kayıplara karıştı.

istanbul-fatihte-firari-maymun-37637-2.jpg

Olayı gören Şahin Olcay, metrodan indikten sonra maymunu gördüğünü belirtti. Maymunun ardından kaçmaya başladığını ve sahibinin olup olmadığını kontrol etmek için onun peşine düştüğünü söyledi.

Ancak sahibi olmadığını fark edince durumu izlemeye devam etti. Maymun, ağaca çıktığında insanlar tarafından bisküvi verildiğini, ancak maymunun bu jeste agresif bir şekilde tepki verdiğini anlattı.

Kargaların gelip maymuna saldırması üzerine maymunun da karşılık verdiğini ve en sonunda kaçarak kaybolduğunu ifade edildi.

istanbul-fatihte-firari-maymun-37637-1.jpg

istanbul-fatihte-firari-maymun-37637.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.