İstanbul'un göbeğinde kurşun yağdıran şahıs tutuklandı

İstanbul'un göbeğinde kurşun yağdıran şahıs tutuklandı
Beyoğlu'nda gerçekleşen olayın ardından silahlı saldırı sonrasında gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hacıahmet Mahallesi'nde bir binaya motosikletle gelerek silahla ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olay yerine motosikletle gelen 2 şüphelinin olduğunu ve birinin binaya ateş ettiğini belirledi.

Daha sonra, olayda kullanılan motosiklet Mahmutpaşa Mahallesi'ndeki bir sokakta bulundu. Motosikletin plaka bilgileri üzerinden şüphelinin kimlik bilgisine ve adresine ulaşıldı.

Şüpheli E.A, polis ekipleri tarafından yakalandı ve yapılan aramalarda ruhsatsız bir tabanca, şarjör ve saldırı sırasında kullandığı kask ele geçirildi.

Emniyetteki ifadesinde, kız arkadaşını eve bırakırken motosikletinin ses çıkarması nedeniyle sorun yaşadığı bina sakinlerinin kendisini sokaktan kovduğunu belirten şüpheli, yaşananları gururuna yediremediği için saldırıyı gerçekleştirdiğini belirtti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, "mala zarar verme" ve "6136 sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarından tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.