İstanbullular toplu taşımada neler unuttu?

İstanbullular toplu taşımada neler unuttu?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu yılda tramvay ve metrolarda en çok unutulan eşyaları duyurdu. Unutulan ve kaybedilen eşyalar arasında en çok İstanbulkart ve kimlik kartları oldu. Tencere takımı, bebek arabası ve kum torbası da unutulan eşyalar arasında yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi''nin açıkladığı  verilerine göre bu yılda metro ve tramvaylarda en çok unutulan eşyaları açıkladı. Ulaşım araçlarında en çok unutulan ve kaybedilen  İstanbulkart ve kimlik kartları oldu. Takma diş, kum torbası, bebek arabası ve tencere takımı da unutulan eşyalar arasında.

Aktident - Diş Protezi Bakımı Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi geride bıraktığımız yılda metro ve tramvaylarda unutulan ve kaybedilen eşyaların verilerini paylaştı.
Metro İstanbul kayıp eşya ofislerinden alınan bilgilere göre İstanbulluların en çok unuttuğu eşya İstanbulkart oldu. Toplam 15 bin 895 İstanbulkart, metro ve tramvaylarda kaybedildi.

Kum Torbası 37 cm. | Toyzz Shop

İstanbulkart’ın ardından en çok unutulan eşya 5 bin 10 ile kimlik kartı oldu. 2 bin 914 yolcu cüzdanını, 507 yolcu giyim eşyasını, 461 yolcu ise cep telefonunu metro ve tramvaylarda unuttu.

Monroe ile Yenilenen İstanbulkart İçin Gerçekleştirdiği Kampanyayı Konuştuk  • Bigumigu

İstasyon ve araçlarda unutularak Metro İstanbul’un kayıp eşya ofislerine teslim edilen eşyalar arasında takma diş, bebek arabası, kum torbası, çocuk bisikleti, melodika, PC ekranı, araç plakası, tencere takımı, iş yeri tabelası ve pazar arabası da yer aldı.
Yıl boyunca unutulan 36 bin 913 eşyanın 6 bin 676’sı sahiplerine teslim edildi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.