İstanbulkart kullanıcılarına müjde

İstanbulkart kullanıcılarına müjde
İstanbulkart kullanıcılarına müjde. En düşük 600 en yüksek ise 1200 TL olacak şekilde faizsiz destek kredisi imkanı sağlanıyor...Peki İstanbulkart Destek kredisi nerelerde geçiyor? İstanbulkart destek avansını nerelerde kullanılır? İşte detaylar...

İstanbulkart kullanıcılarına müjde! Destek kredisi...

İstanbulkart destek avansa başvurabilmeniz için İstanbulkartınız’ın kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir. İndirimli ve ücretsiz kartlar ise kişiselleştirilmiş olduğundan dolayı herhangi bir işlem yapılmasına gerek olmamaktadır.

İstanbulkart’ınızı kişiselleştirmek için; https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul adresini tıklayarak ziyaret edebilir ve gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

Daha sonra ise destek avansı ya da diğe ismiyle İstanbulkart faizsiz destek kredisine başvurmak için: https://kartsorgu.istanbulkart.com.tr/ adresini ziyaret edebilir ve gerekli işlemleri adım adıom uygulayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Destek avans kredisi kişiselleştirilmiş ve kullanmış olduğunuz İstanbulkart’ınıza yüklenecektir.

İstanbulkart’a yüklenecek olan Destek Avans, gıda, temizlik, kırtasiye, ulaşım gibi temel ihtiyaçlar için ve İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanılabilmektedir. 

İstanbulkart destek avansını nerelerde kullanılır?

Ulaşım dışı ödeme ekosistemine her geçen gün yeni bir iş ortağı ekleyen İstanbulkart, İstanbul’da yer alan zincir marketlerde (A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK), Multinet’in geçerli olduğu binlerce noktada (restoran, kafe, market), SeaLife, Madamme Tussauds ve Legoland gibi kültürel noktalarda, Getir’de, İSPARK otoparklarında, İş Bankası fiziksel POS’larının bulunduğu her yerde (akaryakıt, perakende mağazacılık, şehirlerarası ulaşım vb) ve Maximum Mobil’de ödeme aracı olarak kullanılabilmektedir. 

Geri ödemede de kolaylık sağlanıyor

İstanbulkart sahiplerinin destek avans kredisinden faydalanması sonrasındaki geri ödeme ise aylık sadece 100 TL olarak belirlendi. 

istanbulkart-faizsiz-destek-kredisi-alpc-(1).jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.